Am creat pentru dvs. cel mai eficient instrument de informare privind Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala!

Este permanent la dispozitia dvs., 24 de ore din 24
Va ofera informatia dorita in doar cateva secunde!
Este intotdeauna actualizat, in conformitate cu cea mai mica modificare operata de legiuitor!

Stimate coleg contabil,

Care sunt cele mai importante acte normative pentru dvs. si pentru activitatea pe care o desfasurati zilnic?

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala
, desigur!
Cu aceste legi lucrati zi de zi, ele va spun ce aveti de facut atunci cand va confruntati cu o problema sensibila legata de taxe si impozite, ele va guverneaza practic munca.

Si, tocmai pentru ca aceste legi sunt atat de importante pentru dvs., este vital sa le aveti INTOTDEAUNA  la indemana, pentru a le putea consulta si a afla cum trebuie sa procedati intr-o situatie sau alta. Intotdeauna, adica 24 de ore din 24, indiferent daca sunteti la birou, acasa sau intr-o deplasare.

Am creat pentru dvs. instrumentul de informare perfect!
Pachetul online Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala va ofera 3 servicii esentiale:


1) Acces online pe platforma https://www.rsonline.ro la textul integral al Codului Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala. O simpla cautare dupa cuvantul-cheie dorit si informatia relevanta pe acel subiect se va afisa instantaneu;

2) Informatie legislativa grupata intr-un singur loc. Concret, dupa fiecare articol de lege sunt inserate IMEDIAT normele de aplicare aferente. In consecinta, intelegerea prevederilor si a modului cum trebuie puse in pracica devin mult mai facile;

3) Consultanta personalizata GRATUITA in scris prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro (14 intrebari) si telefonic in fiecare miercuri in intervalul 17.15 – 19.15.

Astfel, veti avea permanent la dispozitie legislatia fiscala la zi si o veti putea aplica fara teama de a gresi. Pachetul Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala va contine intotdeauna prevederile legale aflate in vigoare in acel moment!


Cele 10 avantaje pe care le aveti
ca abonat la Codul Fiscal si al Codul de Procedura Fiscala!


1. In varianta online, Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala pot fi accesate oricand, in orice moment din zi sau din noapte, oriunde v-ati afla, de pe orice dispozitiv: computer, telefon, laptop, tableta;

2. Logarea se face foarte simplu, pe baza de user (cod de client) si parola (CUI-ul societatii sau parola, daca aveti abonamentul pe persoana fizica);

3. Utilizarea este super-comoda si foarte rapida – puteti da click pe capitolul pe care vreti sa-l consultati sau puteti da o cautare in tot textul de lege dupa cuvinte-cheie, de exemplu: "TVA la incasare". Gasiti imediat informatia de care aveti nevoie;

4. Castigati timp fata de utilizarea variantei tiparite, pentru ca dispuneti de un motor de cautare ultra-performant ce va ajuta sa obtineti in doar cateva secunde solutia cautata. Prin comparatie, consultarea unui biblioraft de peste 1.000 pagini cere ceva timp si presupune un anumit efort;

5. Afisarea textului nu este sub forma de PDF, ci intr-o forma web usor de citit. Textul poate fi marit sau micsorat in functie de preferinte;

6. Actualizarea lucrarii are loc instantaneu. S-a schimbat ceva? A aparut o OUG sau un OMFP? Continutul Codului Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala este adus la zi cu promptitudine, astfel inca sa dispuneti permanent de informatii pe care sa va puteti baza;

7. Puteti tipari oricate pagini doriti, daca va intereseaza sa aveti informatia si in format tiparit. Sau puteti lua cu copy-paste orice informatie din Consilier si sa o folositi in documentele cu care lucrati;

8. Primiti GRATUIT in fiecare zi newsletterul Tax Alert (luni-vineri) cu noutati in domeniu, dar si cu studii de caz care vizeaza probleme de actualitate;

9. Beneficiati GRATUIT de Serviciul Infolex, care presupune acces la orice lege, hotarare de guvern sau alt acte normativ din sfera fiscal-contabila (ni le solicitati si noi vi le trimitem in maximum 12 h).

10. Va formati o imagine de ansamblu, foarte utila, asupra fiscalitatii din Romania. Veti afla detalii despre chestiuni foarte interesante, cum ar fi:
    • competenta generala a organului fiscal
    • dreptul organului fiscal de a solicita prezenta contribuabilului la sediul sau
    • obligatia institutiilor de credit de a furniza informatii
    • forta probanta a documentelor justificative si evidentelor contabile
    • selectarea contribuabililor pentru inspectia fiscala
    • reguli privind controlul operativ si inopinat


De ce este important sa aveti permanent la dispozitie
textul Codului Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala?


Codul Fiscal este un act normativ de o importanta extraordinara, dat fiind ca prevederile sale privesc pe absolut oricine: intreprinzatori, angajati, dar si liber-profesionisti, someri, pensionari sau, pur si simplu, proprietari ai unor bunuri.

Si tocmai pentru ca prevederile sale privesc pe absolut oricine, Codul fiscal este prin definitie un document foarte complex si foarte stufos, care trebuie sa reglementeze absolut toate situatiile ce pot aparea, legate de taxe si impozite.

Stiati ca anul acesta Codul fiscal a fost modificat
de 261 de ori, prin intermediul a 10 acte normative?


Si, cu siguranta, acest ritm nebun al modificarilor se va pastra si in urmatorii ani - de ce nu s-ar pastra? - ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra respectivelor modificari.

De aceea va propunem Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, care exact asta face – va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului Fiscal, cu normele de aplicare!

Extrem de important este si Codul de Procedura Fiscala!

Acesta stabileste modul in care se declara impozitele de toate tipurile, cum se motiveaza deciziile organelor fiscale, cum se comunica aceste decizii si – un lucru esential! - care sunt drepturile si obligatiile dvs. in cazul unui control fiscal.


Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi!

Serviciul Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala - actualizate la zi va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de taxe si impozite. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.

Este vital sa aveti permanent la indemana textul Codului Fiscal si al Codului de Procedura Fiscala impreuna cu Normele Metodologice de Aplicare, in varianta completa si actualizata permanent! Este exact ceea ce va ofera serviciul Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala - actualizate la zi!

Avantajul major al serviciul Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala - actualizate la zi este pretul exceptional pentru oferta de 12 luni: doar 700 lei + 19% TVA.
Daca ati fi cumparat cele 2 lucrari separat, costul ar fi fost de 1.150 lei + 19% TVA!

Comandati chiar acum!

Cu deosebita consideratie,

Delia Caldararu
Manager de produs
Rentrop & Straton


M.B.

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.


Formular de comanda

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.